שמן זית הינו שמן ממקור צמחי המופק מזנים שונים של זיתים. השמן נחשב איכותי ביותר ובעל ארומה וטעם עשירים המושפעים מהזן ממנו הופק. שמן זית איכותי יהיה תמיד “בכבישה קרה” והמומלץ ביותר לצריכה כחלק מתזונה מאוזנת הינו בדרגת כתית מעולה (EXTRA VIRGIN).  השימוש בשמן זית מתאים לבישול, אפייה, טיגון ותיבול של מזון. בעבר שימש גם כמקור למאור, וכיום לשמן הזית תפקיד מרכזי גם בענף הקוסמטיקה החל מחיזוק ושיקום מראה השיער, דרך השפעה על חיוניות העור ועד לשיפור התפקוד הקוגניטיבי. פרי עץ הזית, על תוצריו ושימושיו השונים, הינו אוצר בלום של סגולות רבות. קראו עוד אצלינו בבלוג, ובואו להתרשם ממגוון המוצרים האיכותיים שיש לנו להציע.